Full HD LED Beamer aanbieding

Full HD LED Beamer Aanbieding!

De Smart Full HD LED Beamer model SMHD01 is de eerste projector die een high definition 8-bits 6 inch LTPS HD panel combineert met een ‘longlife’ LED lichtbron. Het panel heeft een resolutie van 1920×1080 pixels met een hoge helderheid en zeer natuurlijke kleuren.

De full hd led beamer heeft een Android besturingssysteem waar verschillende apps voor verkrijgbaar zijn zoals Netflix en Youtube. De beamer heeft ingebouwde WiFi en Bluetooth. Je kunt direct je via je eigen netwerk je favoriete films en series streamen. Geen HDMI kabels nodig!

De beamer heeft een lichtopbrengst van 1500 ansilumen en is zeer geschikt voor video toepassingen maar zeker ook voor data bijvoorbeeld in kleinere (vergader) ruimtes. De LED lamp zelf gaat maar liefst 30.000 uur mee. Ook beschikt de beamer over een groothoeklens waardoor hij dicht bij het scherm kan worden geplaatst. De SMHD01 beamer heeft twee ingebouwde speakers van 10 Watt. De beamer is ook te koppelen aan een extern geluidssysteem zoals ons eMotus audiosysteem.

NU deze Full HD LED Beamer aanbieding voor € 499,-